Simți nevoia de o schimbare în decor? Iată ce să nu-ți lipsească din dormitor, indiferent de stilul ales!

tablouri-dormitor

Dacă fotografiile nu te încântă, ai fi surprins ce diferență poate produce prezența unori tablouri dormitor, moderne, exact pe placul tău

Indiferent de designul dormitorului tău, meriți o încăpere în care să predomine odihna. În acest sens, vei avea nevoie de nuanțe relaxante, lenjerie de pat confortabilă și accesorii alese cu grijă pentru dormitor.

Dacă nu îți poți da seama de unde exact să începi pentru a obține un dormitor exact așa cum ai visat, atunci cu siguranță vei fi inspirat de ideile următoare!

Optează pentru lenjerie de pat confortabilă

Cu cât este mai confortabilă lenjeria patului, cu atât vei avea un somn mai odihnitor. Deci, este important să iei în calcul calitatea materialului atunci când alegi lenjeria, dar și includerea unor perne pufoase, de diverse dimensiuni, poate aduce un plus de confort.

Introdu un perete de accent pentru dormitorul tău

Cu ajutorul unui perete de accent simetria încăperii va fi mult mai vizibilă. Cea mai inspirată alegere în acest sens este tapetul, într-un model îndrăzneț. În plus, atunci când te-ai plictisit de aspect îl vei putea înlocui cu ușurință sau vei putea vopsi diferit.

Amenajează un perete tip galerie

Nu poți greși niciodată cu un perete tip galerie, atrăgător, mai ales într-un dormitor. Ramele negre sunt perfecte pentru afișarea fotografiilor sau a amintirilor tale preferate.

Dacă fotografiile nu te încântă, ai fi surprins ce diferență poate produce prezența unori tablouri dormitor, moderne, exact pe placul tău. Te vei îndrăgosti la prima vedere, alege o paletă de culori care va face ca tabloul să se integreze perfect dormitorului.

Creează un mix între culori calde și reci

Culorile opuse precum albastru și galben sau portocaliu fac o echipă bună! Albastrul face ca încăperea se simtă calmă, senină, în timp ce galbenul va oferi acel strop de veselie de care a nevoie dimineața.

Pune pe perete o oglindă sau două

Acesta este un truc vechi: oglinzile fac orice cameră să pară mai mare, totul prin reflectarea luminii. O oglindă de perete va ajuta o cameră mică să se simtă mult mai spațioasă.

Vechiul truc: rearanjează mobila!

Cine a spus că patul tău nu poate pus în fața ferestrei tale? Sau că nu poți folosi comoda pe post de noptiera? Uită de reguli și alege ceea ce funcționează pentru tine! Iar partea cea mai bună e că acest lucru e complet gratuit.

Scapă de lucrurile de care nu ai nevoie, care ocupă prea mult spațiu

Este important să eliberezi dormitorul de orice nu este propice pentru relaxare. Acest lucru include și televizorul, deoarece poate avea efecte negative asupra somnului. Iar în rest, este important să elimini sursele de dezordine, alege o cutie de depozitare.

Acordă timp pentru obținerea unui colț de lectură

Este nevoie doar de un scaun confortabil, o lampă și o carte nouă pentru a face colțul dormitorului tău să se simtă ca un spațiu nou-nouț!

Flori proaspete săptămânal

Vei fi surprins ce putere pot avea florile proaspete pe noptiera ta. Acest lucru este important, mai ales dacă ai un dormitor neutru. Așa că adaugă flori colorate săptămânal pentru a-l menține plin de viață.

Sperăm că aceste sfaturi îți vor fi de folos și vei reuși să obții acel look relaxant de care fiecare dormitor are nevoie. Nu uita să incluzi doar lucruri care îți inspiră creativitate și relaxare, deoarece acestea sunt atributele cheie care trebuie să domine această încăpere!

 

Sursa foto: freepik.com